Vandaag hangt de boom 1 jaar

Vandaag hangt de boom precies een jaar. Wat een spektakel was het een jaar geleden! Zo veel problemen die op het laatst nog opgelost moesten worden, het blijft een wonder dat het gelukt is allemaal.

De media-aandacht voor het project is erg groot geweest (zie media in menu), dat is natuurlijk heel mooi. Zeker door SBS6 mag je denken aan tussen de 600 duizend en een miljoen kijkers. Het mooie was dat de media ook steeds oog hadden voor de kunstzinnige gedachte bij het project. De mensen konden hier wat mee. Dat is mooi, want dat is voor mij uiteindelijk een belangrijk doel.

Natuurlijk zijn er ook duizenden studenten die dagelijks langs de boom lopen en je hoort ze er over praten…
Als ik weer eens iets aan het repareren was zag ik altijd weer allemaal nieuwkomers verwonderd kijken en foto’s maken.

‘Kunstzinnig’ gezien is dit voor mij een zeer succesvol project geworden. Hopelijk kunnen we nog een mooie volgende bestemming voor de boom vinden alvorens de weg van de Eiffeltoren in te slaan! Suggesties welkom (gebruik formulier svp)

Een jaar geleden waren de meeste mensen nog sceptisch over de overlevingskansen van de boom, nu weten we dat dit dus kan. De laatste weken zien we plots een enorme toename aan nieuwe wortels en je ziet aan de opengebarsten bast, dat de boom ook groeit. Gelukkig toch maar!